Politik/ Samhälle

Politik/ Samhälle är ett galleri där bilderna handlar om samhällsfrågor och politik i en bred mening.

Bilderna är redaktionella och kan beställas genom att ringa 08-716 96 00 eller maila  ola@exponera.se

Det s.k. ”supervalet 2014” med några bilder från valrörelsen vid Sergels torg i Stockholm. Expressen frågade ut Ibrahim Baylan och Gudrun Schyman och några bilder från valstugorna. Mycket symbolik i bilden där en ”tiggare” är framme vid SD`s valstuga, kanske det part som varit mest kritiska mot tiggeri och även invandring.

En serie bilder från Friends Arena i Solna när Sverige-Iran möttes i fotboll! Det blev en folkfest med härlig stämning, men också ett tillfälle att visa upp sitt missnöje med olika saker. Bl.a. så får kvinnor inte vistas inne i idrottsarenor när män tävlar i Iran, så detta kan ha varit första gången som många av dessa kvinnor var på en arena! Dessutom fanns det en del som flaggade med den gamla flaggan som om jag förstått saken rätt har en starkare Persisk koppling. Matchbilder från landskampen ligger i eget galleri under Sport!

Självklart dokumenterade jag den kraftiga reaktionen efter det fruktansvärda attentatet mot den franska tidningen Charlie Hebdo. I Stockholm samlades tusentals människor på Sergels torg för att visa att man värnar om det fria ordet och stöttar tidningen med  det kända budskapet ”Je suis Charlie”.

Vid intresse av bildköp v.g. ring 08-716 96 00 eller maila på bilder@exponera.se